5 redenen waarom je je Social Media moet uitbesteden!

Twijfel jij er wel eens over om je Social Media uit te besteden? Wij hebben speciaal voor jou een aantal punten op een rijtje gezet waarom het juist wél interessant is om je Social Media uit te besteden! 

 

  • Social media is veel werk  'Even' wat op Social Media posten kan al snel meer tijd innemen dan je denkt. Een goede foto maken, goed bewerken, wat voor tekst moet erbij getypt worden, wanneer bereik je je doelgroep? Dat zijn een aantal dingen die daarbij komen kijken. 
  • Social media stopt niet om 5 uur  Houd er rekening mee dat Social Media 24/7 doorgaat. Sterker nog, ná 5 uur kijken mensen het vaakst op hun telefoon en heb je de grootste kans om je doelgroep te bereiken. 
  • Het is een samenspel van meerdere specialisten  Jij bent goed in het onderhouden van je eigen bedrijf, maar ben jij net zo goed in het maken van goede foto's en het posten van goede en interessante content? Weet jij wat de laatste trends zijn op het gebied van Social Media? Maak jij zelf je website of besteed je dit liever uit? Een bureau is voor al deze punten de perfecte oplossing!
  • Ervaring is essentieel  Je kan wel 'even snel' een snel een foto met je telefoon maken van een product. Deze op Facebook of Instagram posten met een snel bedachte tekst erbij, maar hier bereik je niet altijd de juiste doelgroep mee. We begrijpen heel goed dat je graag die items die je net binnen hebt gekregen meteen wil delen met je volgers, maar wat levert je uiteindelijk meer bereik op? Goede, professionele foto's zijn essentieel, gebruik je de juiste woorden en tags in je bericht? Post jij je bericht wel op het moment dat het grootste deel van je doelgroep online is? Dat zijn een aantal dingen waar wij wél rekening mee houden! 
  • Sneller meer impact met een bureau  Zoals hierboven ook al genoemd is, houdt een bureau rekening met een aantal punten waar jij waarschijnlijk niet zo snel aan denkt als je een bericht post. Een bureau weet precies waar ze rekening mee moeten houden om je doelgroep te bereiken.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0