22. november 2017
Weet jij niet goed hoe je de (potentiële) moet bereiken via je Social accounts? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet! Hiermee kun je je bericht toch aantrekkelijk maken en op die manier meer likes vangen!

15. november 2017
Twijfel jij er wel eens over om je Social Media uit te besteden? Wij hebben speciaal voor jou een aantal redenen op een rijtje gezet waarom het juist wél interessant is om je Social Media uit te besteden!

05. november 2017
Je kent het wel, live streamen op Instagram. Niet voor iedereen weggelegd en dat merkte Instagram zelf ook. Daarom hebben zij nu een nieuwe functie geïntroduceerd om het live streamen voor meer mensen aantrekkelijk te maken; 'Go live with a friend'. Je kan je vriend of vriendin uitnodigen om samen live te gaan, maar hoe werkt het nou precies?

02. oktober 2017
Het is vanaf nu voor alle gebruikers van Facebook mogelijk om op berichten te reageren met een gifje. Reageren op Facebook met gifjes wordt al enkele maanden uitgetest door Facebook, maar vanaf vandaag is het voor iedereen mogelijk om op berichten te reageren met gifjes. De introductie van gifjes in de reactiesectie wordt door Facebook precies op de dertigste verjaardag van het gif-formaat gelanceerd.