Diensten

Social Media uitbesteden

U realiseert zich dat uw bedrijf of organisatie actief aanwezig moet zijn op een of meerdere social media kanalen en dat dit veel tijd kost. U wilt tenslotte professioneel overkomen en geen onzin berichten versturen. Er is alleen één probleem: u heeft geen tijd om alles bij te houden. Er zal ook niemand binnen uw organisatie zijn die het er ‘even’ bij kan pakken en om er nu iemand voor aan te nemen in deze tijd lukt ook niet altijd.


Social Media training

Als bedrijf kunt u niet meer achterblijven op social media. Of u nu in een B2B of B2C wereld actief bent, uw klanten zitten op social media. Ze delen ervaringen en praten over uw producten en diensten op sociale media zoals LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube en Instagram. Vergroot uw bekendheid via social media door zelf berichten te gaan delen!

Om succesvol aan de slag te gaan met sociale media, hebben wij diverse trainingen  waarin uw praktische tips krijgt over het gebruik ervan. Wij laten u precies zien hoe u social media optimaal kunt inzetten!


Fotografie

Bedrijfsfotografie is één van de belangrijkste benodigdheden om aan je publiek te laten zien waar het bedrijf voor staat. Of dit nou een restaurant, bedrijfshal, evenementenlocatie, showroom, winkel, hotel of een kantoor is. Allemaal zijn ze gebaat bij professionele bedrijfsfotografie. Met goede bedrijfsfoto’s is een goede impressie al snel gegeven.Film

Maak uw bedrijf zichtbaar op internet met de perfecte bedrijfsfilm!

Internet is hét medium om uw bedrijf te positioneren. Uw klanten willen een beeld krijgen van uw bedrijf en haar medewerkers. Ze willen weten wat u doet, waarom en wanneer. Ze willen weten wie het gezicht achter het bedrijf is. Een korte film op internet is de ideale manier om aan de buitenwereld te laten zien hoe uw bedrijf eruit ziet. Het geeft uw klanten de mogelijkheid een kijkje in uw keuken te nemen. Bij ons kunt u uw bedrijfsvideo op maat laten maken. U heeft hierbij de keuze uit een aantal pakketten.


Webdesign & Webshop

Wij bouwen een professionele, betaalbare en responsive websites en webshops die goed vindbaar zijn in de zoekmachines.