Social media uitbesteden

Uitbesteden is dé oplossing!

Wij houden van social media en zijn de hele dag online en actief bezig met het versturen van tweets, updates, bloggen, acties bedenken, video’s en rapportages maken. Dit alles om onze ZZP en MKB klanten van A tot Z te ontzorgen. Wij versturen in overleg met de klant diverse berichten via de social media kanalen.

 

Onze unieke werkwijze:

 

U zult zich nu vast afvragen hoe wij weten wat wij moeten delen op uw social media kanalen. Lees hieronder onze werkwijze:

 

1. Voorbereiding

In wekelijkse brainstormsessies brengen wij de social media kanalen voor u in kaart, bepalen we een strategie en brengen we de interesses van uw doelgroep in kaart.

 

2. Wekelijks berichten verzamelen

Vervolgens zoeken wij iedere week actuele nieuwsitems en blogs die uw doelgroep interessant vindt. Daarnaast schrijven wij ook een aantal ‘promo berichten’ die producten en diensten van u promoten. Dit zijn er slechts een paar, want u wilt niet alleen maar over uzelf praten.

 

3. Berichten versturen

Zodra u akkoord heeft gegeven worden de berichten op strategische tijden geplaatst en houden wij reactie in de gaten. 

 

4. Rapportage

Na iedere week of om de week sturen wij u een rapportage met daarin een overzicht van het bereik en het aantal clicks op de linkjes in de berichten. Aan de hand van deze rapportage kijken we samen met u hoe de voortgang is, en stellen we het strategische plan bij waar nodig.