Webdesign & Webshop

 

Wilt u een nieuwe website of wilt u met een bestaande website meer aanvragen, offertes of online verkoop (conversie) genereren? 

I Social Media bouwt professionele websites die goed vindbaar zijn door de zoekmachines. Wij ontwerpen websites geschikt voor elk platform, volgens de nieuwste techniek en websites die u een voorsprong geven in de zoekresultaten.

 

MOOI OP ELK APPARAAT

Wij bouwen mooie innovatieve websites die altijd en overal op elk apparaat er goed en gestructureerd uitzien. Tablet, PC of smart phone, Internet Explorer, Chrome, Firefox, IOS, Android: Onze websites werken op elk apparaat en browser. 

 

START NU UW EIGEN ONLINE WINKEL!

Speelt u al jaren met de gedachte om een webwinkel te starten, of heeft u al een website en wilt u de mogelijkheid tot online shoppen toevoegen? Onze webshops zijn veilig te koppelen aan betaalsystemen zoals IDeal en PayPall. 

 

BEHEER UW EIGEN WEBSITE

Een website is nooit af! Informatie verouderd, u lanceert een nieuw product, u wilt uw certificeringen of nieuws op de website zetten... Na een aantal uur training kunt u zelf pagina's toevoegen of teksten en afbeeldingen aanpassen. U bent niet afhankelijk van een ontwerpbureau of zit vast aan dure onderhoudscontracten met derden. U kunt uw website eenvoudig zelf beheren in een eenvoudig en gebruikersvriendelijk CMS.

Heeft u toch hulp nodig, dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar!

 

ONZE WEBSITES ZIJN FLEXIBEL

Wij bouwen onze websites zo dat als u nieuwe functionaliteiten wilt toevoegen dit ook eenvoudig geintegreerd kan worden. Uw bedrijf groeit en uw website moet eenvoudig met uw bedrijf mee kunnen groeien. U hoeft niet met elke wijziging in uw organisatie opnieuw te beginnen aan uw website. Voeg functionaliteit toe op het moment dat ú het nodig heeft. Zo heeft u geen hoge opstartkosten, maar wel de flexibiliteit om uit te breiden.